Weer een vrouwelijke directeur voor Orpheus

Maandag 25 juli 2011

Door Ingeborg

De Raad van Commissarissen heeft besloten mevrouw Meta Neeleman aan de vergadering van aandeelhouders voor te dragen voor benoeming tot directeur van Schouwburg en Congrescentrum Orpheus. De aandeelhouders beslissen daarover in hun vergadering op 29 augustus a.s.. De Ondernemingsraad heeft positief geadviseerd over de voorgestelde benoeming.
Mevrouw Meta Neeleman, 43 jaar oud, volgde naast een opleiding aan de School voor Journalistiek te Amersfoort, een postdoctorale studie Customer Relations Management.
Zij is nu nog werkzaam als mediadirecteur bij de Vereniging Eigen Huis en was daarvoor o.a.hoofdredacteur van de NCRV-gids. De ervaring op het gebied van marketing encommunicatie, alsmede de persoonlijkheid en de competenties van mevrouw Meta Neeleman maken haar, naar het oordeel van de Raad van Commissarissen, uitermate geschikt voor de functie van directeur van Orpheus.
Het is de bedoeling dat mevrouw Meta Neeleman per 1 oktober a.s. de huidige directeur mevrouw Gerda Kroeze-Knol opvolgt, die per 1 september directeur van de Luxor theaters inRotterdam wordt. Ter overbrugging zal vanaf 15 augustus a.s. de heer Hans van der Zee (voormalig directeur van Martiniplaza in Groningen) als interim-directeur optreden.

Leuk, weer een vrouwelijke directeur!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!