Weer even terug naar Nirvana-tijdperk met Nervana

Maandag 29 mei 2017

Door Henk Schrier

De Nirvana tribute band ‘Nervana’ is een van de beste Nirvana tribute bands ter wereld. De band beheerst de nummers van Nirvana tot in de kleinste details en de zanger van de band, Burt Cocain, lijkt als twee druppels water op Kurt Cobain. Daarnaast zijn ook de bewegingen en zang bijna identiek. Deze band gaf dan afgelopen vrijdag, 26 mei, in Gigant in Apeldoorn een concert.

Na het overlijden van Cobain, is Nirvana niet in de vergetelheid geraakt. Het aantal fans is nog steeds zeer groot en de behoefte aan een identieke live-ervaring is dan ook aanwezig. Niet voor niets is Nervana overal ter wereld een groot succes. De recensies en verhalen moeten geloven zou het een bomvolle Gigant moeten zijn, maar helaas was dit niet waar.

Gelukkig voor de band waren de fans die er wel waren super enthousiast,wat deze band dan ook wel verdiend voor deze energieke show, hits zoals Smells like Teen Spirit, About a Girl, Polly, Ons a Plane, In Bloom en Come as you are lieten ze dan ook van het podium knallen. Na een knallende toegift had een jongedame uit het publiek de eer om nog even met een van de bandleden mee te spelen op zijn gitaar; al met al een top show, klasse.

Nervana, Gigant Apeldoorn, vrijdag 26 mei 2017.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?