Help de bevolking van Oekraïne

Ruim 25.000 kerstpakketten ingepakt door Felua-groep

Dinsdag 13 december 2011

Door advertorial

“Wij weten al wat de gemiddelde Apeldoorner krijgt voor kerst”

Een mooi boek, een hippe doos vol chocola of een traditioneel pakket: het is allemaal door de handen gegaan van Felua-groepmedewerkers. Zij weten al ruim voordat de rest van Apeldoorn en omstreken het weten, wat er dit jaar in de kerstpakketten zit.

De eerste weken van december zijn druk. Meer dan 25.000 pakketten en pakketjes worden samengesteld, verpakt en verzegeld. Dat gebeurt snel en met veel zorg. Op één afdeling kunnen zo’n 2.000 pakketten op een dag worden verwerkt. Wat er dit jaar zoal in die kerstpakketten zit? Sedat, medewerker van Felua-groep: “Het is eigenlijk veel leuker om het niet te vertellen… dan blijft het voor iedereen een verrassing. We pakken voornamelijk thema-pakketten in, met bijvoorbeeld allemaal producten uit Italië.” Zijn collega Ingrid vult aan: “Wat we hier nu inpakken noemen we het ‘calorieënpakket’: het zit tjokvol zoetigheid!”

Eén afdeling van Felua-groep  pakt ook de kerstpakketten voor de eigen organisatie in. Zij weten dus al lang van tevoren wat ze zelf krijgen voor kerst. “We proberen het voor de andere collega’s geheim te houden. Zelf hebben we extra lang de tijd om ons erop te verheugen.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?