Westpoint transformatie hervat

Maandag 10 juli 2023

Door Redactie

De bouw van de 94 appartementen van bouwproject Westpoint, in Apeldoorn, wordt hervat. Zo meldt projectontwikkelaar Bun op haar website. De transformatie van het oude stadskantoor kwam eind 2022 tot stilstand, vanwege leveringsproblemen. Bun laat weten ‘dankzij de inzet van betrokken partijen en een zorgvuldige selectieprocedure, nu een sterke partner gevonden te hebben.’

Verheugd

Aannemer Jelle Weever van Weever Bouw uit Kampen is verheugd dat zijn bedrijf de klus mag uitvoeren: “Nadat ons zusterbedrijf de sloop al uitgevoerd had, is het prachtig dat we het pand ook weer mogen opbouwen.” Hij noemt het project een ‘icoonproject’ in Apeldoorn: “en dat maakt het extra bijzonder.”

Modern complex

Het pand aan het Beekpark moet een modern complex worden. Voor wie een kwalitatief appartement in Apeldoorn zoekt, biedt het huidige woningaanbod verschillende opties. De appartementen variëren van 60 tot 90 m2. De woningen beschikken over een buitenruimte, keuken met inbouwapparatuur en een badkamer. Dit initiatief belooft een oplossing voor de huidige grote behoefte aan, betaalbare, huurwoningen in Apeldoorn. Het gebouw is begin dit jaar volledig gestript.

Tot slot geeft Bun aan ‘verheugd te zijn over de voortgang van het project’ en ‘uit te kijken naar een succesvolle samenwerking met Weever Bouw.’ De bouw van de appartementen start na de bouwvak en de oplevering staat gepland voor medio 2024. De definitieve inschrijving zal naar verwachting begin volgend jaar open gaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!