Winkel Life’s Delicious geopend

Donderdag 28 november 2013

Door advertorial

Bij de redactie hebben we een bourgondische inslag. Dat is te merken aan de recensies van restaurants die je hier regelmatig aantreft. We zijn ook dol op proeverijen, workshops en dat soort evenementen. We waren dan ook verheugd om te vernemen dat Frank en Erna Henneberke van Life’s Delicious voortaan niet alleen op de zaterdagmarkt in Apeldoorn te bezoeken zijn, maar vanaf vandaag ook in hun winkel in Ugchelen, tegenover de Albert Heijn.

Bij Life’s Delicious, de naam zegt het al, kun je terecht voor delicatessen. Olijven, kazen, salades, broodsoorten, worstsoorten, verschillende oliën, quiches, brownies, hapjes, je kunt het zo gek niet opnoemen. Veel wordt in eigen keuken bereid, andere zaken worden ingekocht. In de winkel is meer ruimte beschikbaar dan in de kraam op de markt. Frank en Erna hebben hun assortiment daarom kunnen uitbreiden. Er is nu bijvoorbeeld ook verse karnemelk, roomboter en slagroom verkrijgbaar. “Echt die slagroom, net als vroeger, je weet wel, dat als je te lang klopt, het boter wordt”, Erna’s ogen beginnen te glimmen als ze over haar nieuwe producten praat. De winkel heeft het idee van een marktkraam. Zo houden Frank en Erna het directe contact met hun klanten, wat ze heel belangrijk vinden. .

Bij Life’s Delicious voel je de passie voor kwaliteit, de passie voor heerlijk eten en de drive om het de klant naar de zin te maken, in te spelen op de wens van hun klanten. Achterin de winkel is in de keuken iemand bezig om een catering voor een grote groep voor te bereiden, ook dat is mogelijk bij Life’s Delicious. Gewoon te vinden op de zaterdagmarkt, maar vanaf vandaag hoef je je lekkere trek niet te plannen, maar kun je dagelijks terecht (niet op zondag) bij Life’s Delicious. En net als vroeger, kregen we een stukje ambachtelijke leverworst bij onze bestelling… We sluiten af met hun eigen slogan: #bahwatlekker!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!