Winst voor WSV in Enschede

Zondag 26 oktober 2014

Door Eddy van der Poel

© WSV

Na twee eerdere nederlagen heeft WSV zich deze zonnige zondagmiddag in Enschede herpakt. Het begon wat aarzelend met de betere kansen voor de thuisploeg Suryoye-Mediterraneo maar uiteindelijk werd er weer gewonnen door de mannen van WSV. In een voor het publiek aanvankelijk aantrekkelijke wedstrijd wist de verdediging van WSV fier overeind te blijven. Met een hard werkende Toby Bruinier en een sober verdedigende Pim Bax werd er weinig weggegeven.

Een ongelukkig moment voor een verdediger van Suryoye, die met zijn hand op de bal viel, leidde de nederlaag voor hen in. De handsbal vond plaats in het strafschopgebied en werd door, de overigens uitstekende fluitende, leidsman van deze middag op de stip gelegd. Vanaf die plek maakte Gino de Zeeuw geen fout en bracht WSV op voorsprong. Nog na mekkerend over de strafschop hervatte Suryoye de wedstrijd, maar verspeelde direct weer de bal. Deze werd voor gezet vanaf de linkerflank en binnen gekopt door Joren Waardenburg. Hierdoor stond er meteen een geruststellende 0-2 op het afwezige scorebord.

Na rust was het opnieuw Gino de Zeeuw die de voorsprong vergrootte naar 0-3 door wederom een toegekende strafschop te benutten. Het peil van de wedstrijd zakte wat weg mede doordat de thuisploeg geen weerwoord had op het spel van WSV. Daardoor kwamen de bezoekers nimmer in de problemen en konden de punten worden meegenomen naar Apeldoorn.

Volgende week wordt de competitie voortgezet met de thuiswedstrijd voor WSV aan de Voorwaarts tegen Wijhe. Ook weer een ploeg, die niet mag worden onderschat. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur en verdient een grote opkomst van publiek, waarvoor bij WSV altijd veel te genieten valt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!