Woonmarkt voor starters en doorstromers op 1 oktober

Woensdag 16 september 2015

Door Redactie

Op donderdag 1 oktober aanstaande is er een informatiemarkt in het stadhuis voor mensen die starten of willen doorstromen op de woningmarkt. De woonmarkt wordt georganiseerd door NVM Makelaars met medewerking van de gemeente Apeldoorn. Bezoekers van de markt krijgen een goede indruk van het aanbod aan bestaande woningen, nieuwbouw en vrije kavels binnen de gemeentegrenzen van Apeldoorn. Verschillende partijen presenteren zich, zoals ontwikkelaars, makelaars, financieel adviseurs, notarissen en de gemeente.

Bezoekers kunnen op de Woonmarkt terecht met al hun vragen over het (ver)kopen van een huis of een kavel. Hoe financier ik mijn eerste woning? Mijn huis onder water, wat nu? Hoe verkoop ik mijn huis? Wat komt er kijken bij het bouwen van een huis? Al dat soort vragen krijgt ruim aandacht tijdens vier verschillende workshops:

– Zelfbouw, droom of werkelijkheid?
– Mijn huis onder water en nu
– Verkopen van een woning, hoe werkt dat?
– Starten op de woonmarkt (Starterslening).

Iedere workshop duurt ongeveer een half uur en wordt twee keer gegeven. De eerste ronde start om 19.30 en de tweede om 20.15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. De laatste ontwikkelingen rondom de Woonmarkt voor starters en doorstromers zijn te volgen via twitter.com/@055Startersdag of www.facebook.com/startersdag.apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!