Zorggroep Apeldoorn zoekt een dierverzorger voor de dierweide en volière

Woensdag 28 oktober 2020

Door Apeldoorn Pakt aan

Zorggroep Apeldoorn en omstreken heeft meerdere locaties in Apeldoorn en de omliggende gebieden. Voor locatie Casa Bonita aan de Anklaarseweg zijn zij op zoek naar een vrijwilliger die de dieren in de dierweide en de vogels in de volière wil komen verzorgen.

Als dierverzorger maak je onder meer de ruimten waar de dieren verblijven en de voer- en drinkbakken schoon. Samen met de medewerker van agrarische dienst bespreek je de overige werkzaamheden. Je gaat na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag. De tijdsbesteding is één of meerdere dagen in de week, 1 á 2 uur per dag.

Kortom: heb je affiniteit met dieren, ruimte in je agenda én wil  je mooi en betekenisvol vrijwilligerswerk doen in een betrokken en enthousiast team? Neem dan voor meer informatie of aanmelding contact op met: Ineke Davelaar door te mailen naar ineke.davelaar@zgapeldoorn.nl.

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!