Stages bij Apeldoorn Direct

Apeldoorn Direct is een stadsblog voor en door Apeldoorners en is in 2009 opgericht door Internetbureau Max. Het platform bevat nieuws, rubrieken, polls en een agenda. Daarnaast zijn er blogs en opinies geschreven door Apeldoorners.

Apeldoorn Direct heeft twee stageplaatsen beschikbaar. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Journalistiek / Redactie

Jij hebt een creatieve pen en weet deze handig in te zetten om boeiende content te maken. Dat doe je door proactief op zoek te gaan naar nieuws en nieuwsfeiten. Een flexibele werkhouding is noodzakelijk; nieuws kan op elk moment ontstaan én jij wil de eerste zijn die het vertelt. Je weet daarbij handig gebruik te maken van social media om je nieuws te delen. Voor deze HBO-stage is het belangrijk dat je uitstekende kennis hebt van de Nederlandse taal. Een goede kennis van WordPress is een pré.

Online Marketing

Jij weet je creativiteit handig in te zetten om allerlei soorten content te maken voor Apeldoorn Direct. Het is heel belangrijk dat je uitstekende kennis hebt van de Nederlandse taal. Je bent namelijk niet alleen bezig met het maken van content; je bent ook bezig met het onderhouden van de website en het optimaliseren van teksten. Het is jouw doel om content zo goed mogelijk vindbaar te maken voor Google en dit zo slim mogelijk in te zetten via de juiste social media kanalen. Daarnaast ga jij je bezig houden met social media advertising om hiermee Apeldoorn Direct onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. En werkt het? Dat wil je natuurlijk weten. Meten is weten, dus je bent ook veel bezig met Google Analytics. Oh ja, wij zijn gek op WordPress. Het helpt als jij dat ook voelt.

Solliciteren

Wil je meer informatie of solliciteren? Vul onderstaand formulier in. Bellen voor meer info kan natuurlijk ook. Vraag dan even naar Melanie 055-5 270 270.

  • Max. bestandsgrootte: 30 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!