Restaurant De Beren gaat bijna open

Dinsdag 20 februari 2018

Door Redactie

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren komende donderdag, 22 februari, de deuren. Het restaurant zit op de plek waar onlangs de Brugwachter de deuren sloot.

Vliegende start van het nieuwe jaar

Horecaketen De Beren maakte eerder dit jaar bekend minimaal vijftien nieuwe vestigingen te willen openen in 2018. Het restaurant in Apeldoorn heeft de primeur. Horeca-eigenaar Ad Schaap vertelt: ,,Dit is de eerste opening van 2018, en wat voor één! Met de ligging in het bruisende centrum, aan het water is het restaurant een fijne horecaspot voor het Apeldoornse publiek.’’ Het pand, waar eerder restaurant De Brugwachter gevestigd was, heeft een volledige metamorfose ondergaan. Het interieur is door het gebruik van robuuste meubelen en natuurlijke materialen voorzien van een huiselijke sfeer.

Uitgebreide lunch, bourgondisch diner en gezellige borrels

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 11.30 uur en gasten kunnen er terecht voor zowel een lunch, diner als borrel. De menukaart is zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit. Naast de beroemde Berengerechten als spareribs en saté kunnen gasten ook kiezen voor een mooie entrecote of tournedos.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Horeca

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!