Nel sluit het boek van haar Brugwachter

Donderdag 19 oktober 2017

Door Redactie

MAX

Na vijftien jaar, waarvan elf alleen, heeft Nel Koot het besluit genomen een punt achter restaurant de Brugwachter te zetten. Ze neemt vanaf 1 januari voorgoed afscheid van haar Brugwachter.

,,Ik ben nu 54 en het wordt me te veel. Je gaat het merken. En bij mijn partner, die bij de Luchtmacht werkt, gaat om 4 uur de wekker. Terwijl ik er bijvoorbeeld die nacht nog uit ben geweest voor het alarm.”

Nel is al een jaar bezig met de verkoop van haar zaak. Verkopen aan het personeel lukte niet met de bank en zomaar aan iedereen verkopen wilde ze ook niet.

Nel: ,,Maar ik wil wel dat het op een goede manier overgaat, het restaurant past volgens mij niet bij iedere ondernemer. Het moet een empathische ondernemer zijn. Het is wel heel lastig voor me om het los te laten, ik ben hier graag. Wat ik zelf ga doen weet ik nog niet. Eerst helpen met de verbouwing en daarna vijf weken naar Nieuw Zeeland.”

Het afscheid laat Nel niet koud: ,,Het team en de gasten ga ik missen, dat weet ik zeker. Vanaf 1 januari wordt de Brugwachter dus de Beren, een landelijk franchiseconcept, met tientallen vestigingen.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!