Langste platenmarkt keert terug naar Apeldoornse binnenstad

Woensdag 8 mei 2024

Door Redactie

Op maandag 20 mei, tweede pinksterdag, kunnen muziekliefhebbers zich opmaken voor een bijzondere ervaring in de binnenstad van Apeldoorn. De vierde editie van de Langste Platenmarkt staat namelijk op het programma. Het belooft een feestelijke dag te worden, vol unieke vondsten en muzikale verrassingen voor bezoekers van alle leeftijden.

Breed scala

Met tientallen standhouders die een breed scala aan muziekgenres aanbieden, is er voor ieder wat wils. Van zeldzame vondsten tot klassieke favorieten en singletjes: de Langste Platenmarkt biedt een uitgebreide verzameling voor de echte muziekliefhebber. De route voert langs het levendige Leienplein, de gezellige Nieuwstraat, het sfeervolle Caterplein en eindigt op het historische Raadhuisplein, waar ongeveer 80 tot 100 kramen staan opgesteld.

Levendige omlijsting

Naast het diverse aanbod aan platen, kunnen bezoekers genieten van een levendige omlijsting van het evenement. Verschillende acts zullen zorgen voor een muzikale sfeer, variërend van nostalgische klanken tot hedendaagse hits. De platenbus draait zijn platen en diverse artiesten verhogen de energie op tweede pinksterdag.

Lokale betrokkenheid

Niet alleen de marktkramen bieden vermaak, ook de lokale winkels en horecagelegenheden in de binnenstad dragen bij aan de feestelijke sfeer. Bezoekers kunnen tussen het snuffelen door nieuwe collecties ontdekken, genieten van een hapje en een drankje op het terras, en zo ervaren wat Apeldoorn allemaal te bieden heeft.

Voor meer informatie of vragen, neem contact op via: info@langsteplatenmarkt.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!