De Asselse2Mijl

Vrijdag 9 september 2011

Door Ingeborg

Aanstaande 7 oktober wordt alweer de derde editie van het hardloopfestijn DE ASSELSE2MIJL gehouden. Edities 2009/2010 waren zo succesvol dat de org cie heeft gemeend om een vervolg te geven.

Nieuw in editie 2011 – bedrijvenloop
Om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen is er de bedrijvenloop. Ingrediënten zijn minimaal 2 vrouwelijke en 2 mannelijke hardlopers die met zijn vieren een beste tijd gaan neer zetten en waarvoor we een 1e, 2e en 3e prijs hebben. U begrijpt dat de extra aandacht in de pers een extra gelegenheid en kans is om uw bedrijf in de picture te brengen.

Aanbieding
Av’34 verzorgt voor deze gelegenheid een 2-tal clinics voor de bedrijvenloop. Laat je collega’s, mede-ondernemers in de gelegenheid een professionele clinic te volgen.
–    dinsdag avond 20 september van 18.30 uur tot 19.30 uur
–     zaterdagmorgen 1 oktober van 10.30 uur tot 11.30  uur.
Locatie kunststofbaan Orderbos en … belangrijk: deelname is gratis!

Route
In 2009 werd voor het eerst de Asselse2Mijl gelopen. De loop maakte deel uit van de officiële opening van de Asselsestraat na de herinrichting. Reden voor de organisatie om de heen-en-weer-wedstrijd precies over twee Engelse mijl te laten lopen: de Asselse2Mijl.  Anders dan de andere jaren is de start/finish en entertainment op 1 plek centraal namelijk Asselsestraat/Henri Dunantlaan.

Zie agenda van Apeldoorn Direct voor nog meer informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!