Woensdag introductiedag nieuwe studenten in Apeldoorn

Maandag 27 augustus 2012

Door Redactie

Menno Mulder

Woensdag a.s. is het dan zover. Dan begint om 12.00 uur de Apeldoorn de hbo-wo introductiedag 2012 voor ongeveer 150 nieuwe studenten. Het zijn studenten die gaan studeren aan Saxion, de Theologische Universiteit of Wittenborg Business School. De organisatie van deze dag is een initiatief van het Onderwijsplatform Apeldoorn, een overlegorgaan van verschillende onderwijsinstellingen in Apeldoorn. Dit zijn Saxion,  Wittenborg Business School, de Theologische Universiteit Apeldoorn, de Fotovakschool, Helicon Opleidingen, Hoornbeeck College en Aventus.

Om 12.00 uur dus de aftrap door wethouder Johan Kruithof , die op deze introductiedag de nieuwbakken studenten in Apeldoorn zal toespreken met een welkomstwoord. De wethouder zal, samen met Melis Jan van Heerikhuize van het CvJO Apeldoorn, de website Whatsapeldoorn.nl (gemaakt voor en door studenten waarmee Apeldoorn als studerende stad op de kaart moet worden gezet) officieel lanceren. De finalisten van Holland’s Got Talent 2011, de Apeldoornse breakdance crew ‘ComeCorrect’ levert hieraan een spetterende bijdrage.

Na deze lancering krijgen de studenten een lunch aangeboden op het stadhuis en kunnen zij nader met elkaar kennis maken. Aansluitend vindt er een speeddate plaats tussen de studenten van de verschillende onderwijsinstellingen, waardoor eenheid gecreëerd wordt  in de studentenpopulatie in Apeldoorn.

Om 14.30 uur zal er in het Oranjepark in Apeldoorn een zeskamp gehouden worden. Tijdens deze zeskamp worden de studenten uitgedaagd om op sportief vlak de strijd met elkaar aan te gaan. Nadat de strijd is gestreden volgt om 17.30 uur een stadstour door Apeldoorn, onder leiding van studenten van de deelnemende onderwijsinstellingen. Tijdens deze stadstour nuttigen de studenten bij verschillende restaurants in Apeldoorn een studentenhap.

De dag wordt afgesloten met een Unique University Party in Manzo vanaf 19.30 uur. Uiteraard zijn alle studenten in Apeldoorn van harte welkom op dit feest met een gereduceerde toegangsprijs van 5 euro!

Het eerste studentenfeest dus van dit nieuwe schooljaar!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!