Contouren Alterno Dames 1 zichtbaar

Vrijdag 13 juni 2014

Door Redactie

Alterno

Het bestuur van Alterno kan melden dat met het vastleggen van 2 nieuwe speelsters de selectie van Alterno Dames 1 op een totaal van 10 speelsters is gekomen. Het team van hoofdtrainer Wilfried Groothuis krijgt komend seizoen versterking van Melissa Maat en Manon Zeeboer.

Manon Zeeboer, 19 jaar en diagonaal, speelde afgelopen seizoen in de Topdivisie in het tweede team van Alterno. Daarvoor kwam zij uit voor het Hierdense HSC, eveneens in de Topdivsie. Met het toevoegen van deze talentvolle jongeling aan het team laat Groothuis zien naast de al aanwezige ervaring binnen het team ook oog te hebben voor talentontwikkeling, verjonging en vernieuwing.

Naast het doorschuiven van Zeeboer vanuit Dames 2 staat de komst van Melissa Maat. De 23 jarige speelster is aangetrokken voor de midden positie. Afgelopen seizoenen kwam Melissa uit in de Duitse competitie (2e Bundesliga) en speelde ze voor SCU Emlichheim (3 seizoenen). Het afgelopen jaar was zij actief bij Vfl Oythe in Vechta. De in Emmen geboren en in Klazienaveen woonachtige Melissa gaat in Apeldoorn topsport combineren met haar maatschappelijke carrière.

Eerder al konden we melding maken van de komst van Joanne van der Noort (spelverdeelster, sv. Dynamo) en het verlengen van de overeenkomsten met Moniek Jansen (diagonaal), Lisette Stindt (spelverdeling), Rosita Blomenkamp (libero), Linda te Molder (diagonaal), Silke Schuitemaker, Kathy Bonsen (passer/loper) en Marlou Sommer (midden).

Alterno verwacht binnenkort meer informatie te kunnen melden over de selectie en de technische staf.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!