Het Gigant Golden Ticket: win je leven lang Gigant

Vrijdag 18 november 2016

Door Redactie

Tot en met eind december kan er worden deelgenomen aan de Gigant Golden Ticket Winactie. Deelnemers strijden om een leven lang gratis toegang tot concerten, dansfeesten en filmvertoningen in Gigant met het Golden Ticket. Iedere week worden opdrachten gedeeld, waarmee je Gigantkennis, toewijding en enthousiasme wordt getest.

Win je leven lang Gigant!

Heb je altijd al willen weten hoe het zou zijn als alle deuren altijd wagenwijd voor je open staan? Dat je geen enkel Gigantmoment meer hoeft te missen en dat je voor elk(e) concert, dansfeest of filmvertoning zo binnen kunt wandelen? Tot en met eind december biedt Gigant je dé mogelijkheid om een gouden status te verdienen. Voor de rest van je leven.  Maar daar moet je wel wat voor doen!

Wedstrijd
Nog tot en met eind december worden verschillende opdrachten gedeeld, waarmee je Gigantkennis, toewijding en enthousiasme wordt getest. Gezamenlijk leveren de opdrachten een totaal van 40 punten op. De vijf personen die meeste punten hebben verzameld, worden uitgenodigd om in december mee te doen aan de Grote Gigant Quiz. Voor deze quiz stellen zij zelf een team samen waarmee ze deelnemen. De uiteindelijke winnaar gaat met eeuwige roem én een geweldige prijs naar huis. De eerste prijs is namelijk Het Gigant Golden Ticket! Hiermee mag je de rest van je leven gratis naar alle concerten, dansfeesten en filmvertoningen die Gigant organiseert. De persoon die als tweede eindigt, krijgt vijf gratis tickets voor een film of concert naar keuze. De derde prijs is een speciaal voor het jubileum ontworpen 40 jaar Gigant-shirt.

Meedoen
Wil je kans maken op het Gigant Golden Ticket? Houd dan www.gigantgoldenticket.nl met flinke regelmaat in de gaten. Alle tot nu toe gedeelde opdrachten staan op deze website en elke week komen daar nieuwe opdrachten bij. Je antwoorden kun je opsturen naar winnen@gigantgoldenticket.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!