BKA, VNO-NCW Stedendriehoek en gemeente Apeldoorn stellen Economische Agenda op

Woensdag 23 november 2016

Door Redactie

Archief

De Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA), VNO-NCW Stedendriehoek en de gemeente Apeldoorn gaan samen een nieuwe economische agenda opstellen. Deze agenda moet begin volgend jaar gereed zijn. De agenda moet niet alleen ambitieus en flexibel zijn maar ook toekomstbestendig.
“Streven is om te komen tot een agenda die het lokale investeringsklimaat versterkt en richting geeft aan de Apeldoornse economie. Technologische ontwikkelingen gaan snel en bedrijfstakken veranderen. Het Apeldoornse bedrijfsleven moet daarop inspelen”, aldus Edwin Boekhorst van de BKA. Rijn Platteel van de VNO-NCW geeft aan dat het gaat om samenwerking tussen ondernemers van de verschillende sectoren zoals de maakindustrie met IT, ondernemers met kennisinstellingen en dit samen met een meedenkende en faciliterende gemeente. Wethouder Mark Sandmann is blij met de samenwerking en het nieuwe elan. ‘Het versterkt de economische kracht en concurrentie vermogen van Apeldoorn”.

Dit najaar zullen BKA, VNO-NCW en gemeente Apeldoorn samen werksessies organiseren met belangrijke stakeholders vanuit de Apeldoornse economie. Op woensdagavond 30 november 2016 wordt een brede ondernemersbijeenkomst georganiseerd. Mocht u hierbij aanwezig willen zijn en mee willen denken dan kunt u zich aanmelden via Anouska Hofman (email: hofman@vno-nvwmidden.nl).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!