Tweede editie CODA Glamour

Vrijdag 28 oktober 2011

Door Redactie

Dinsdagavond 15 november opent CODA haar deuren voor CODA Glamour, een avondvullend programma met aandacht voor mode, beauty en design in het algemeen en glamour in het bijzonder. Te gast zijn mode- en beautyexperts met visie, bezoekers kunnen genieten van make-overs, een glamourfotograaf en ludieke acties. In samenwerking met winkeliers van de Korenstraat is er een spectaculaire modeshow met verassende combinaties op de catwalk!

Na de eerste modespecial vorig jaar met 400 bezoekers was iedereen enthousiast voor een volgende editie. CODA zocht hierbij vanuit cultureel ondernemerschap de verbinding met andere partijen. De organisatie bestaat inmiddels uit meer dan 20 vertegenwoordigers. Iedereen is geïnspireerd door de samenwerking en de nieuwe ideeën die opborrelen. Zo wordt er hard gewerkt aan de uitgave van een ‘Glossy’ rondom het thema ‘Glamour in Apeldoorn’. Dankzij de samenwerking verwachten alle deelnemers nieuwe doelgroepen te kunnen aanspreken.

CODA Glamour
Locatie: CODA Museum, Vosselmanstraat 299.
Tijd:  20:00 uur, inloop is vanaf 19:30 uur.

Toegangskaarten voor het avondprogramma zijn à € 15,- verkrijgbaar bij CODA, Piet Zoomers (Korenstraat), Noa Noa, Bla Bla-DELUXE en Buining Fashion

Meer over CODA Glamour vindt u HIER!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!