Apenheul bundelt krachten met City Lounge Apeldoorn

Dinsdag 17 april 2018

Door Redactie

Op Nationale Secretaressedag op donderdag 19 april organiseren Apenheul en City Lounge Apeldoorn een speciaal evenement voor secretaresses in Apeldoorn. Met een exclusief programma op maat zetten de organisaties Apeldoorn als congresstad nog beter op de kaart.

Alle secretaresses worden ontvangen in City Lounge met een uitgebreide lunch. Vervolgens zal SOS Events de gasten op een ludieke manier naar Apenheul vervoeren. Daar volgen zij een workshop met als thema ‘de evolutie van de secretaresserol’, verzorgd door bioloog Patrick van Veen van trainingsbureau Apemanagement. Na een borrel middenin Apenheul bij evenementenlocatie ‘Kambizuri’, keren de gasten via City Lounge weer huiswaarts.

Maatwerk

Fanina Hoven, van Apenheul Congressen en Evenementen vertelt: “Voor onze gasten ontwikkelen we bij voorkeur programma’s op maat. Deze laten we zoveel mogelijk aansluiten bij het thema van de dag. In een apenpark is de koppeling met biologie en evolutie natuurlijk snel gemaakt. Voor de Secretaressedag hebben we dit jaar gekozen voor de insteek ‘de evolutie van de secretaresserol’. Hoe passen secretaresses zich aan hun veranderende werkomgeving aan? Wat kunnen ze daarbij leren van apen? Dankzij een thema is de dag niet alleen leuk om bij te wonen, maar leren de secretaresses ook nog iets om toe te passen in hun dagelijkse werk.”

Congresstad

Jaarlijks faciliteren Apenheul en City Lounge in totaal zo’n 450 congressen en evenementen voor zakelijke relaties. “Door onze krachten te bundelen laten we zien wat we samen kunnen betekenen voor Apeldoorn als congresstad”, aldus Fanina Hoven.

De Secretaressedag vindt plaats op donderdag 19 april van 11.30 tot 17.00 uur. Meer informatie is verkrijgbaar via Fanina Hoven, Congressen en Evenementen Apenheul, tel. 055-3575700 enwww.apenheul-evenementen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Apenheul

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!