Help de bevolking van Oekraïne

5e editie Kunstroute in Ugchelen

Dinsdag 20 augustus 2013

Door Redactie

De organisatie van de 5e editie van de Kunstroute Ugchelen is helemaal rond.

Alle voorbereidingen zijn klaar!
Via de website www.kunstrouteugchelen.com kan iedereen informatie vinden over alle kunstenaars die meedoen. Ook is de prachtige flyer op de website te zien. Uiteraard krijgt iedereen in Ugchelen straks ook deze uitgebreide flyer in de bus.

Er doen dit jaar meer dan 40 kunstenaars mee met zeer uiteenlopende kunstwerken. Beelden, fotografie, papierkunst, schilderskunst, graffiti, keramiek, hout, groene kunst, weven en naaien, kinderkunst van kinderen van de Eloy school en de Steenbeek, glas in lood, poppenhuizen, bijzondere hoeden en Quilten.

Alles is op 6 oktober tussen 10.00 uur tot 17.00 uur te bewonderen op de verschillende privé locaties én in openbare gebouwen in Ugchelen.

Omdat het de 5e editie van de Kunstroute is, hebben we er iets speciaals van gemaakt. Op meer dan 10 plaatsen zal live muziek te beluisteren zijn.
Een Singer – songwriter, pop muziek uit de jaren 60/70, Franse en Italiaanse songs Charles Aznavour, Burt Bacharach, Popsongs en ballades, muziek uit de jaren 30 van Nat King Cole of Frank Sinatra. Gitaar en een harmonica, en een blazers ensemble met Barok en moderne muziek.
Prachtige en verrassende optredens. De muziekvereniging Ugchelen zal van de partij zijn en de creativiteit van de Toneel vereniging Ernst en Luim staat garant voor ludiek theater op straat. Kortom veel variatie tijdens de 5e editie van de Kunstroute Ugchelen.

Er is heel veel te beleven op het gebied van Kunst en Cultuur in Ugchelen.

 

 

 

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?