AFAS Tennis Classics hoopt op muzikaal evenement

Vrijdag 11 mei 2012

Door Redactie

afastennisclassics.nl

Al enige jaren kunnen Apeldoorners zich vermaken met het AFAS Tennis Classics toernooi. Terwijl de lente in volle gang is, proberen toernooidirecteuren Jacco Elthing en Paul Haarhuis alvast een kleurrijk evenement op te zetten voor de herfstperiode met grote namen uit de mondiale tennisgeschiedenis.

Zingende tennisser
En kleur zal het krijgen. Onlangs werd bekend gemaakt dat niemand minder dan zanger en voormalig tennisser Yannick Noah is gestrikt. Deze kleurrijke tennisser is een verrijking voor dit evenement en garandeert de toeschouwer van het nodige entertainment.

Racketrock
Naast deze clowneske Grand Slam-winnaar maken ook legendes als Carlos Moya (foto), Goran Ivanisevic, Ivan Lendl en Pat Cash hun opwachting. Laatstgenoemde heeft naast skills met het racket ook nog eens veel rocktalent. Zou de organisatie het aandurven een jamsessie te organiseren met Cash en Noah?

Vorig jaar won Paul Haarhuis voor eigen publiek het AFAS Tennis Classics. Hij versloeg in de finale Stefan Edberg.

Het toernooi is van 4 t/m 7 oktober en vindt plaats in het Omnisport Apeldoorn. Tickets voor volwassenen kosten 20 euro,  tot 14 jaar 10 euro. Beide sessies op zaterdag 6 oktober kosten 30 euro en een ticket voor alle dagen kost 75 euro.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?