Help de bevolking van Oekraïne

Apeldoornse rapper Yayz net niet nr. 1 in Video Virus

Dinsdag 7 februari 2012

Door JongerenDirect

Half acht. New Arts start in het Burgerweeshuis in Deventer. De finale van Video Virus Oost Nederland. Apeldoorn is goed vertegenwoordigd, een buslading vol! Bij de jassen klinkt al een denderend geluid. Zijn we al begonnen? Lichtflitsen, muziek met flinke beat. We hebben er zin in en met ons nog velen! Op de website van Powered by New Arts de Apeldoornse hebben we vooraf de inzendingen beluisterd en bekeken. Het zijn allemaal toppers, ze verdienen een nominatie. Wij als grijze koppies tussen de jonkies. Het is druk, wordt drukker en nog drukker.

VideoVirus is gericht op jonge muzikanten uit verschillende steden die gevorderd zijn in hun talent. Het project heeft als doel om deze groep door middel van professionele begeleiding meer kennis en ervaring te bieden, zodat ze op een hoger niveau komen. Voorafgaand aan de halve finale vond er een videoclip battle plaats op internet waarbij diverse jongeren in een wedstrijd door middel van stemming op videovirus.nl punten konden krijgen. Alle jongeren leverden hiervoor een zelfgeschreven track aan met bijbehorende videoclip, in eigen beheer gemaakt.

Apeldoorn wil winnen! Zit het erin? Zal Yayz de trofee mee nemen naar Apeldoorn? Het sneeuwt buiten en het vriest buiten minstens 10 graden.  Binnen was het fris, na twee uur is het dampend. De spanning stijgt…wie wordt de winnaar? Voor mij is dat iedereen, maar uiteindelijk komt het verlossende woord: “ Fepro Music uit Deventer”!!!!!!!!!

Het was een mooie avond…

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?