Record Store Day bij Mansion24: Een Dag Vol Muzikale Verrassingen

Vrijdag 5 april 2024

Door Jasmijn ten Napel

Midden in het hart van Apeldoorn, zal de platenzaak Plato/Mansion een dag vol muzikale optredens verzorgen ter ere van Record Store Day. Dit internationale evenement viert niet alleen de onafhankelijke platenwinkel, maar brengt ook een ode aan de langspeelplaat, een waar icoon in de muziekgeschiedenis. Mansion24 pakt groots uit op zaterdag 20 april 2024 met een scala aan exclusief vinyl en maar liefst acht (inter)nationale muziekoptredens.

Eigenaar van Mansion24, Robin Batens, geeft aan: “Record Store Day is voor ons een kans om onze passie voor muziek te delen met onze gemeenschap en om de diversiteit van vinyl te vieren. We zijn er trots op om deel uit te maken van dit wereldwijde evenement en onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.”

Muziekmix

Het programma van Record Store Day bij Mansion24 belooft een eclectische mix van muziekstijlen en talenten, variërend van alt-country tot indie-folk en van Americana tot Nederlandstalige pop. Artiesten zoals JesperJesper, De Baron, Matt Perriment, Astronaut, The Jaydees, Prize Collect, Dusty Stray, en HIIGO zullen het podium betreden, elk met hun unieke geluid en verhaal.

Vanaf 09:00 uur ’s ochtends, een uur eerder dan normaal, opent Mansion24 haar deuren. Naast de liveoptredens kunnen bezoekers zich verheugen op een uitgebreide selectie van exclusieve vinyluitgaven, waaronder zeldzame vondsten en limited editions die speciaal voor deze dag zijn uitgebracht.

Mansion24, gelegen op het Leienplein in Apeldoorn, is meer dan alleen een platenzaak. Het combineert mannenkleding, schoenen, een café, een kapper, vinyl, pizza’s en evenementen onder één dak, wat het tot een unieke winkelbelevenis maakt. Met een retailaward op zak in de categorie ‘meest innovatieve winkel van Nederland’, blijft Mansion24 zijn reputatie als een creatieve en dynamische hub voor muziekliefhebbers en shoppers versterken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!