Bevrijdingsfestival Apeldoorn met live TV en 3FM

Vrijdag 6 april 2012

Door Redactie

BevrijdingsfestivalApeldoorn.nl

Op 5 mei 2012 zal vanaf 12 uur tot rond middernacht op 3 podia verdeeld over het Mheenpark te Apeldoorn het bevrijdingsfestival “The Legends” plaatsvinden. Dit wordt wellicht het meest spraakmakende bevrijdingsfestival van de laatste drie decennia met alleen maar artiesten uit de schatkamer van de Nederlandse pophistorie.

TV en 3FM, KXRadio

Van dit bevrijdingsfestival wordt een live TV registratie gemaakt. De festival presentatie is in handen van 3FM / KXRADIO discjockey Fred Siebelink. In de programma’s van Fred Siebelink en Rob Stenders op 3FM en KXRADIO wordt uitgebreid aandacht besteed aan dit bijzondere bevrijdingsfestival.

Live optredens tijdens dit festival worden onder andere verzorgd door Massada, The Wild Romance, New Adventures, BOTS, Gruppo Sportivo, Hank The Knife And The Jets, Brainbox, Powerplay, Kayak, Living Blues Xperience, Bintangs, The Amazing Stroopwafels, Time Bandits, Armand en Drogisterij Van Gerrevink (first line-up Flavium), Focus en Hans Vermeulen en de Rest.

Pauze optredens

In de pauze tussen de Legend Bands zullen er achter de FOH(geluid en lichtregelaars van het grote podium) op een schaarhoogwerker van Boels kleine optredens verzorgd worden door diverse artiesten. Op deze manier zorgen we ervoor dat de wachtende mensen voor de podia ook tijdens de ombouwtijd naar muziek kunnen luisteren. De optredens worden onder andere verzorgd door de Amerikaanse singer songwriter Rich Wyman & Boris van der Lek. Ook de Zutphense band The Grit zal enkele pauzes spelen.

Meer informatie: www.BevrijdingsfestivalApeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Bevrijdingsdag Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!