Bizar concert Angelo Kelly

Woensdag 11 april 2012

Door Ingrid

Henk Schrier (en 3G iphone)

Nog zo op tijd: 19.45, voor aanvang optreden 20.00 en toch te laat: Angelo was al begonnen en professioneel foto’s maken tijdens het concert werd niet gewaardeerd.

Het viel me gelijk op dat er veel gezinnen, waarvan de jongste concertganger nog geen 1/2 jaar oud, meer bezig waren met luisteren naar Angelo Kelly, dan ook nog samen een gezellige avond te hebben.

Geheel tegen de sfeer van de concertflyer in, kwam Angelo even later met zijn vrouw en 4 kinderen het podium op. De jongste, denk nog geen jaar, de andere ca 4, 7 en 8 jaar. De hele familie zo laat nog op het podium. Zijn oudste dochter stond na 21.25 uur nog mee te zingen. Het klonk allemaal mooi maar is dit geen kinderarbeid?

Ik was toch benieuwd: wat vindt het publiek nu allemaal van deze happening? In de pauze ging ik op onderzoek: Er waren veel, ook Duitse, fans. Op mijn vraag; ”waarom is hij zo goed?”, viel mij op dat niemand daar een ander antwoord op had dan; ” eeuuhh jeugdsentiment??!!”

Tijdens zijn slotnummer swingde eindelijk het publiek en maakten foto’s. Kloink!!! Die zag hij en de show werd stil gelegd. Zij moesten hun foto’s verwijderen en de zaal verlaten. Vreemd en waarom? In zijn bewoording; “hij wilde zijn familie beschermen”. Of is het meer dat hij weet dat hij de grenzen van kinderarbeid opzoekt of zelfs overschrijdt? Daarna swingde men verder alsof er niets gebeurt was.

Ik weet niet wat ik van dit concert moet vinden. Bijzonder om meegemaakt te hebben, dat dan weer wel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Concert Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!