Céline Janssen sluit zangmarathon af

Woensdag 13 mei 2020

Door David Levie

Maar liefst 14 keer heeft Céline Janssen in 2 weken tijd opgetreden. De Apeldoornse zangeres die naast opera’s ook het lichtere genre niet schuwt, trakteerde tijdens haar tour langs ziekenhuizen en verzorgingstehuizen onder meer opa’s, oma’s en verplegend personeel in de regio Apeldoorn op sfeervolle klanken.

De laatste keer dat ze langer optrad voor eigen publiek was op die doorweekte avond verleden jaar op het Kanaalconcert dat door harde wind en neerslag slechts één helft kende. Het deel na de pauze moest door de organisatie noodweergedwongen worden geschrapt. Tot een hernieuwd optreden komt het niet. De tijden van de Kanaalconcerten zijn nu de gemeente de subsidiekraan flink heeft dichtgedraaid voorbij.

Maar Céline komt komend seizoen wel naar Orpheus. Daar wordt ze begeleid door het orkest van de Marechaussee. Ook maakt ze binnenkort haar opwachting in de nieuwe zangwedstrijd op SBS6 ’We want more’.

Op YouTube (Singers-in-quarantine#5) is een compilatie te zien van de optredens. Eerst Celine Janssen in het zoekprogramma intikken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!