Club Entrance voor de vijfde keer nummer 1

Zondag 9 februari 2014

Door Rob Feber

Rob Feber

De Apeldoornse Club Entrance aan de Kapelstraat in Apeldoorn is misschien al de tel kwijt, maar zaterdagavond werd aan deze horecagelegenheid maar liefst voor de vijfde keer de prijs uitgereikt voor de beste Gay Discotheek van Nederland. Tijd voor (weer) een feestje dus.
Club Entrance noemt zich een hetero-vriendelijk gay café. En volgens mij klopt dat ook wel: iedereen kan zich er thuis voelen. Natuurlijk: voor een beetje hetero is het wennen als je zo af een toen een drag queen tegen het struise lijf loopt, maar bijten doen ze niet.
André Stevens van Gaysite.nl reikt de trofee uit aan Jeroen Fremouw, eigenaar van Club Entrance. Jeroen komt wat introvert over. Tijdens zijn korte speech laat hij los dat van alleen een prijs “de schoorsteen niet kan roken; ook bij Club Entrance zijn de gevolgen van de crisis merkbaar.” Jeroen geeft met alle gemak de credits aan de medewerkers van zijn club. Het siert hem.
Ook bedrijfsleider Jean Pierre Katabaloeboeng vertelt in zijn praatje trots te zijn op alle medewerkers van Club Entrance. Club Entrance is meer een team dan alleen een club.
Na de uitreiking van de award, mag Diva ZsaZsa van zich of haar laten horen. Een playback-uitvoering van “This will be” en later “Blurred lines”. De aanwezigen genieten.
Entrance: gefeliciteerd!
Volgende keer zie ik graag een wethouder of de burgemeester bij de prijsuitreiking!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!