Coda biedt VakantieBieb-app aan voor de Zomerlezers

Woensdag 9 juli 2014

Door Redactie

© Redactie

De bibliotheek geeft vanaf 1 juli een cadeautje weg dat lezen tijdens de zomervakantie stimuleert: de VakantieBieb-app. In de digitale boekenkast van de VakantieBieb staan een aantal boeken voor het hele gezin; van romans, thrillers en kinderboeken tot tijdschriften en reis- en taalgidsen. Ideaal voor de vakantie! Deze speciale app staat van 1 juli tot en met 31 augustus online en is te downloaden in de App Store of Google Play.

Het aanbod in deze digitale boekenkast is divers: voor jongere kinderen is er bijvoorbeeld Zwaarden en zweefmolens: de piraten van hiernaast van Reggie Naus en Hup Fien! van Harmen van Straaten; voor oudere kinderen Het leven van een loser van Jeff Kinney en De verschrikkelijke badmeester van Jozua Douglas. Ook bestsellerschrijvers als Herman Koch, Saskia Noort, Nicci French staan erbij net als Stephen King of Isa Hoes met haar meeslepende Toen ik je zag. Liever een tijdschrift lezen, ook dat kan: Er is keus uit de WK-special van Hard gras, Libelle, Flair, Panorama en Fashionata.

De VakantieBieb-app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone; de app werkt niet op een e-reader. Na het downloaden komen de uitgekozen boeken in een eigen digitale boekenkast te staan. Ideaal voor de vakantie omdat na het downloaden geen internetverbinding meer nodig is en lezers de boeken dus niet letterlijk mee hoeven te nemen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?