Help de bevolking van Oekraïne

CODA zet service van VVV informatiepunt in de zomermaanden voort

Dinsdag 5 augustus 2014

Door Redactie

© CODA

Na twee maanden afwezig te zijn geweest in Apeldoorn werd begin juli het VVV informatiepunt gevestigd in CODA. Eind juli werd echter bekend dat het Veluws Bureau voor Toerisme (VBT), waar de VVV onderdeel van uitmaakt, failliet is. Ondanks dit faillissement zet CODA de dienstverlening gedurende de zomermaanden voort met vrijwilligers en medewerkers van CODA. Na de zomer gaat CODA in gesprek met potentiële partners om in Apeldoorn gezamenlijk een informatiepunt te kunnen handhaven.

CODA directeur Carin Reinders: “Wij vinden het voor deze prachtige stad op de Veluwe van groot belang dat toeristen informatie kunnen inwinnen over de stad, de omgeving, voorzieningen, evenementen en activiteiten. Dat is niet alleen tijdens de vakantie van belang maar zeker ook na de zomer. Wij streven er daarom naar de informatievoorziening voor Apeldoorn in stand te houden. Dit najaar zullen we de mogelijkheid onderzoeken en op zoek gaan naar partners.”

Na het sluiten van de VVV Winkel in de Apeldoornse binnenstad was het VVV informatiepunt te vinden in boekhandel Nawijn & Polak op het marktplein. Het informatiepunt werd begin juli in CODA gevestigd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?