Help de bevolking van Oekraïne

Dansen in Boschbad tijdens SoundDivers

Dinsdag 14 augustus 2012

Door Redactie

Het ene feest met DJ’s hebben we net achter de rug, het nieuwe feest met veel DJ’s en muziek staat Apeldoorn alweer te wachten. In Boschbad Apeldoorn wordt een nieuw dance event geïntroduceerd: SoundDivers.

De schitterende plek, de zon, duizenden bezoekers, lekker zwemmen en een line-up van bekende DJ’s zorgen samen dat bezoekers van 09.00 tot 21.00 uur een geslaagde dag gaan hebben. SoundDivers is voor alle leeftijden en doelgroepen toegankelijk en geheel alcoholvrij. Om het summerbeach-gevoel volledig te maken zijn diverse heerlijke alcoholvrije cocktails en smakelijke hapjes binnen handbereik beschikbaar. Summer at the beach in Apeldoorn West.

In de lineup staan niemand minder dan acteur,televisiepresentator, zanger en voormalig voetballer: Sascha Visser en actrice, model en inmiddels getalenteerd DJ Fajah Lourens. Naast deze BN’ers staan er natuurlijk nog meer grote artiesten in de line-up. Wat te denken van Sexy MF residents; Jay Da Silva, MiQstar, Blans en Mc Jeany! Na onder andere Lloret de Mar, Bloomingdale en de Sand te hebben gerocked, zullen ook THE GOONIEZ hun opwachting maken in Apeldoorn.

De line-up wordt verder aangevuld met media dj/producer, hitmachine Carlos Barbosa, The eclectic Kid – Marvelous K en locaal talent – Jule!

Meer informatie over dit evenement vind je HIER. De weersvoorspelling voor Apeldoorn kan je HIER bekijken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?