De kaart waarmee heel Apeldoorn bespaart

Woensdag 21 januari 2015

Door advertorial

Nieuw in Apeldoorn is de A+ Kaart. De kaart waarmee iedere Apeldoorner profiteert van gratis weggevertjes in Apeldoornse winkels, horeca en sportscholen. 

Wij spraken met Sascha Kruijshoop over de A+Kaart. Ben jij benieuwd hoe het idee is ontstaan en welke winkels er mee doen? Bekijk dan de bovenstaande video.

Meer informatie over de A+Kaart vind je op www.akaart.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Woensdag 18 februari 2015

Door advertorial

APELDOORN – Zijn het dure tijden? Jazeker, maar niet met de unieke A+ Kaart op zak. De kaart waarmee héél Apeldoorn bespaart. U betaalt per maand slechts € 12,50 voor de A+ Kaart. Hiervoor krijgt u élke maand opnieuw gegarandeerd honderden euro’s terug aan GRATIS artikelen en diensten bij héél veel Apeldoornse ondernemers!

En het mooie is; dit gratis aanbod wisselt ook nog eens én wordt constant aangevuld. Met de A+ Kaart profiteert u van gratis weggevertjes in de Apeldoornse horeca, winkels, sportscholen, autobedrijven, noem maar op! Geen flutdingen en prullaria, maar nuttige zaken zoals iedere week een gratis brood, waarmee u de kosten voor uw dagelijkse levensonderhoud fors naar beneden brengt. En dat allemaal in uw eigen Apeldoorn.

Extra leuk: maandelijks komen er nieuwe acties bij! Wie slim is en geen dief wil zijn van zijn (of haar) eigen portemonnee, meldt zich nu aan en profiteert mee. U kunt de A+ Kaart eenvoudig via het internet aanvragen. Surf hiervoor naar: www.akaart.nl. Vul vervolgens het aanmeldformulier in en stuur dit op. U krijgt daarna uw A+ Kaart zo spoedig mogelijk thuis gestuurd. Op de website www.akaart.nl vindt u alle informatie over de A+Kaart.

 

Elke maandag ons nieuws in de mail?