Een week vol kijkplezier in Orpheus

Dinsdag 19 oktober 2021

Door Dione Lam

Archief | Orpheus

Nu de herfstvakantie van start is gegaan, heb je misschien wat extra tijd om iets met je partner, kids of vrienden te gaan doen. Om het iets gemakkelijker te maken, is hieronder een lijst met diverse shows die deze week te zien zijn in Orpheus, er is voor iedereen wat wils! Kaarten voor alle shows zijn nog beschikbaar.

Paul Haenen brengt Vreugde!

Om de week te beginnen, starten we met iemand die er altijd een interessante show van maakt: Paul Haenen. In deze show leer je hem niet alleen beter kennen, maar kan je ook genieten van zijn scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Een avond vol met humor, ernst en inzicht. Om een precies inzicht te krijgen van wat je kan verwachten is lastig, bij Paul is elke avond net iets anders. Je moet hem gewoon zien en ondergaan. Vanavond, dinsdag 19 oktober, is deze show te bezichtigen.

K3: Dromen

De show die eigenlijk gepland was voor het najaar van 2020, vervolgens werd verschoven naar het voorjaar van 2021 en uiteindelijk het najaar van 2021, is deze week te zien. Dit wordt een enorm speciale show, vanwege het afscheid van Klaasje. Dit is dus de laatste keer dat je haar live kan meemaken in theater. Ben je benieuwd hoe K3 de afgelopen 6 jaar heeft ervaren en wat hun meest bijzondere dromen zijn geweest toen ze nog kinderen waren? Dan moet je naar de show toe. Op woensdag 20 en donderdag 21 oktober is K3 in Orpheus te zien.

VIS TV

Voor mensen die vaak gaan vissen, dit is een show voor jullie! In deze show, die 1,5 uur duurt, sleurt Marco Kraal je mee onderwater en laat hij je kennis maken met verschillende vissen. Reusachtige meervallen, glibberige palingen, mooie snoekbaarzen, leergierige karpers en nog veel meer andere vissen, die jij misschien wel aan jouw eigen hengel hebt gehad. Kraal vindt het de hoogste tijd om mensen meer van het mysterieuze wereldje onderwater te laten leren, want zeg nou eerlijk; hoeveel weet jij ervan? Deze show is ook te zien op woensdag 20 oktober.

Ronald Snijders: Een avond met mij

Zin in een avondje humor? Met zijn 10-jarig jubileum in het theater is Ronald terug op de planken met zijn 5e show. Hij gaat tijdens de show terug naar hoe alles begon: met de mensheid, taal, met zijn aankomst in het theater. “Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes”, omschrijft de Volkskrant de show. Theaterparadijs zegt dit: “Krankzinnig grappig. Ik heb me kapotgelachen.” De show van Ronald is op 21 oktober te zien.

Dolfje Weerwolfje

Om de week af te sluiten en gezellig met de kids een show te bekijken, is dit een goede optie. In het kille maanlicht veranderen de handjes van het 7-jarige jongetje in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien 2 punt-oren en hij krijgt een witte staart. Dolfje is een weerwolf(je)! Hij zal moeten leren omgaan met het feit dat hij in de dagen rond een volle maan een weerwolf wordt. Hoe reageren zijn ouders? En zijn beste vriend Timmie? Deze spannende musical is ideaal voor het hele gezin en hij is te zien op zondag 24 oktober.

Voor meer informatie, tijden en kaarten kan je terecht op de website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!