En toen zat ik in de BorrelNood-rally

Vrijdag 9 mei 2014

Door Joke de Wolde

BorrelNood-rally

De BorrelNood-rally vorig jaar augustus was een groot succes. Onze blogger en voormalig newbee Rob Ulrich deed mee, samen met zijn vrouw, en ze gooiden ook nog hoge ogen. Na afloop daagde hij mij een beetje uit om ook deel te nemen. Dat gebeurde tijdens een van de correspondentenoverleggen, maar ook op Facebook.

Ik reageerde ergens op een bericht van de organisator van de BorrelNood-rally, dat ik een volgende keer ook mee zou doen. Uit gekheid! En ben dat vervolgens volledig vergeten. Tot ik vorige week in de berichtgeving op Facebook uit nieuwsgierigheid de deelnemerslijst opende en daar mijn naam zag staan, met een vraagteken als andere deelnemer. Even gecheckt of ik inderdaad bedoeld werd, en ja hoor, het was Joke de Wolde op de deelnemerslijst. Dus. Ik kon op zoek naar iemand die die Rally met mij wil gaan rijden.

En die partner heb ik gevonden!! Ingeborg Leerkes en ik gaan deze uitdaging samen aan. Het zal me een hysterische rit worden ons kennende. Twee mutsen in een bus, en maar puzzelen. En het zal u niet ontgaan, want onze eigen Frank Morhee neemt bij ons plaats in de auto om er een video-verslag van te maken. Wordt vervolgd……

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!