Extraatje Orpheus met André Kuipers

Woensdag 10 januari 2018

Door David Levie

Astronaut  André Kuipers komt op zondag 11 juni voor een theatercollege naar Orpheus. Programmeur Marijt Helmink van de Apeldoornse schouwburg is erin geslaagd extra voorstellingen voor dit seizoen in te kopen. De theaterproducties staan dan ook niet in de brochure vermeld. Vanaf vanavond (10 januari) zijn de kaartjes te koop.

Op 2 maart is het een weerzien met Apeldoornse gezichten. Drie dames die ooit deel uitmaakten van het gezelschap Mama Roux  tekenen onder een andere naam Rouxlala voor muziektheater. Op 17 juni speelt Het Gelders Orkest (HGO) met amateurmusici . Drie van deze orkesten maken deel uit van het nieuwe project van het HGO.

Bijzonder is het feit dat in juli de show in Orpheus doorgaat.  En dat heeft weer te maken met de Theateralliantie van Joop van den En en Peter Rein die het mogelijk maakt grote producties voor een wat langere tijd op de planken te brengen  waaronder The Fiddler on the Roof. In de komende zomer gaat het om de roadmoviemusical Selma Ann Louis met hoofdrollen voor Pien&Bianca en Arjan Ederveen. De eerste show is op 11 juli, de laatste op 15 juli. .

Uitgebreide informatie is te vinden op de site van Orpheus: www.orpheus.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!