Help de bevolking van Oekraïne

Frank van Etten opent zijn eigen café in Apeldoorn

Woensdag 6 mei 2015

Door Redactie

© Twitter / ondernemer 055

Afgelopen vrijdag  opende van Frank van Etten zijn eigen café. in Apeldoorn. ,,Als ik hier om me heen kijk, dan juicht mijn hart”, zegt de volkszanger. Frank van Etten vierde de opening te midden van zijn fans.

Frank van Etten ontmoette Henri van Loo, eigenaar van het vorige café “de Zon”, een jaar geleden. Het contact met Henri van de Loo voelde meteen goed, zegt de zanger. ,,We hadden klik. Uiteindelijk is het zover gekomen dat we nu samen deze zaak gaan doen.” Henri zorg voor de bar en dat iedereen zijn perfect getapte biertje krijgt. ,,Ik kan eigenlijk niet zo goed tappen”, lacht Frank van Etten.

De zaak aan de Arnhemseweg 148 mag dan niet zo groot zijn maar dat maakt Frank van Etten niet veel uit. ,,Café Bolle Jan en Café Peter Beense in Amsterdam zijn ook niet heel groot”. “De sfeer van gezelligheid, zangers en Hollandse muziek die ze daar hebben willen wij hier ook neer gaan zetten” We zijn ervan overtuigd dat veel mensen hier in Apeldoorn Zuid, en ook daarbuiten, het zou aan spreken. ”

 

In de kroeg aan de Arnhemseweg wordt komt iedere liefhebber van Nederlandse muziek helemaal aan zijn trekken.

 

Bron: www.destentor.nl

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?