Frans Polman gaat voor de titel: ‘Kunstenaar van het jaar 2015’

Dinsdag 15 juli 2014

Door Redactie

© Frans Polman

De verkiezing van Kunstenaar van het jaar 2015 is van start gegaan.  De Apeldoornse kunstenaar Frans Polman zou er graag vandoor gaan met deze titel. Zijn doel is om van 2014 zijn jaar te maken met een doorbraak naar de ‘rest’ van Nederland en wie weet ver daar buiten. De titel helpt hem zijn doel te realiseren.

Sinds 2003 wordt jaarlijks de Kunstenaar van het jaar gekozen. Deze verkiezing biedt kunstenaars de mogelijkheid om in de picture te komen bij een groot gedeelte van kunstminnend Nederland en hun werk bij een groot publiek te tonen. Het werk van de kunstenaars wordt beoordeeld door 100 onpartijdige en deskundige kunstkenners, waaronder museumdirecteuren, kunstrecensenten en conservatoren.

Exposities

Het werk van Frans Polman is van 2 juni t/m 30 augustus 2014 te zien in restaurant La Rive in hotel InterContinental Amstel Amsterdam. Daarnaast is een deel van de collectie van Frans Polman te zien in het Jan van Togt museum in Amstelveen. Meer informatie over de werken en de exposities van Frans Polman vind je op www.franspolman.nl.

 

Frans Polman nomineren voor de titel Kunstenaar van het jaar 2015 kan via www.kunstweek.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?