Gezellige borrel bij Galerie ’t Arthuus

Vrijdag 25 augustus 2017

Door Redactie

Galerie ’t Arthuus

Vernissage Max Timmerman, Ingrid Beemsterboer en Jenny Olde Monnikhof, zondag 27 augustus  tussen 14.00-17.00 uur.

Max Timmerman haalt zijn inspiratie duidelijk uit de natuur. Vogels, vissen en vlinders schildert hij levendig in heldere kleuren, soms met vakjes ernaast met cocons, vlinders en andere materialen. Al zijn werk heeft een connectie met de natuur.

Ingrid Beemsterboer is gefascineerd door licht en kleur en houdt van organische vormen, wat zij op een bijzondere manier tot uitdrukking laat komen in haar objecten van geblazen glas.

Jenny Olde Monnikhof laat zich in haar glasobjecten inspireren door o.a. Miró, Calder, Dubuffet en Legér. Haar objecten stralen vrolijkheid en onbevangenheid uit. De krachtige vormgeving, gecombineerd met het speelse kleurenspel knipogen naar het leven.

Sinds enkele weken heeft de galerie een hele nieuwe collectie schilderijen van Raid Houby. De van oorsprong Irakese kunstenaar is woonachtig in Londen, van waaruit hij internationaal exposeert. De Oosterse invloeden uit zijn jeugd zijn kenmerkend voor zijn schilderijen. Voor meer info zie www.arthuus.nl  De schildercursussen o.l.v. Mieke Diekmann starten half september weer. Eerbeekseweg 13a te Loenen Gld. 055-5050623 / 06-51447588

De komende 2 weekenden is de galerie weer geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur om een mooie expositie te komen zien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!