Help de bevolking van Oekraïne

Gigant gaat vooruit

Vrijdag 14 september 2012

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Gigant blijft nieuwe wegen bewandelen om haar potentiële publiek nog beter te bereiken. Zo werd vorige week de mobiele website gelanceerd die het mogelijk maakt om makkelijk het hele Gigantprogramma te bekijken vanaf de mobiele telefoon of e-reader.

Heel binnenkort gaat Gigant zelfs letterlijk vooruit! Vanaf maandag 17 september rijdt er een heuse Gigant stadsbus dagelijks door alle wijken van Apeldoorn. Op de bus staan onder andere een aantal highlights uit het popprogramma vermeld. De Gigantbus zal het komende jaar een verrassende rol spelen in de promotie en zichtbaarheid van het podium en filmtheater in Apeldoorn.

Vanaf maandag start er direct een actie waarmee een Gigant uitje-voor-2 is te winnen. Wie de bus tussen maandag 17 september en donderdag  20 september op camera vastlegt, en deze foto of het filmpje plaatst op de facebookpagina of twitterpagina van het podium & filmtheater, maakt meteen kans!

Highlights najaar

De komende maanden staat er vanalles geprogrammeerd voor een zeer divers publiek. Op de Gigant bus prijken onder andere de namen van ex-Rolling Stones bassist Bill Wyman en zijn Rhythm Kings (5 oktober), Kensington (12 oktober), Sabrina Starke (16 oktober), Let There Be House met Erick E en ‘doe de lintworm!’ Fresku (6 oktober te zien tijdens het Meltdown festival) . Los van die highlights is er nog zoveel meer te beleven, dat dat niet allemaal op één bus past.

Zo komt op 4 november voor de laatste keer De Dijk voorbij, voordat zij in elk geval voor een jaar met sabbatical gaan. Liefhebbers van Creedence Clearwater Revival kunnen hun hart op halen bij The Fortunate Sons op 19 oktober. Nico Dijkshoorn en Ronald Giphart presenteren iets heel bijzonders op 27 oktober. De Zappa begeleiders van weleer, tegenwoordig genaamd the Grandmothers of Invention zijn er op 16 november. Op 1 december wordt het feest met Jungle by Night. Deze jonge jongens sturen zo’n enthousiaste mix van Afrobeat, Ethiojazz, funk, dub en rock op het publiek af dat stilstaan geen optie is. En natuurlijk komen ook succesvolle feesten als Thirty Dancing (29 september) en 90’s Now (17 november) weer terug. Zo wordt gezorgd dat de Apeldoorner die niet alleen naar de  kroeg maar óók samen de dansvloer op wil, aan zijn trekken komt.

Wie wil weten wat er allemaal nog meer op het Gigant programma staat (vergeet ook de films niet die dagelijks vanaf 14.00 uur te zien zijn!) kan een kijkje nemen op www.gigant.nl . Tip! Weten wat er nog meer gebeurd met de bus? Schrijf je, wanneer je online kaarten bestelt, gelijk  in voor de nieuwsbrief.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?