Gratis 20 minuten advies van de tuinarchitect tijdens de Nationale Tuinontwerpdag

Zaterdag 30 mei 2015

Door Redactie

De Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur NVTL verzorgt vrijdag 19 juni aanstaande voor de zestiende keer de Nationale Tuinontwerpdag. In 48 plaatsen zetten openbare bibliotheken en enkele lokale architectuurcentra de deuren open voor gratis advies over het ontwerp en de inrichting van de tuin. CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn is één van die locaties.

Het doel van deze Tuinontwerpdag is niet alleen om mensen te enthousiasmeren voor tuinarchitectuur in het algemeen, maar ook om hen de meerwaarde te laten zien van het inschakelen van een tuinarchitect. Joost Poortvliet (Bureau Poortvliet, tuin- en landschapsarchitecten) is samen met een student van de Hogeschool van Hall of van de HAS Hogeschool Den Bosch tussen 10.30 en 16.00 uur in CODA Centrale Bibliotheek om bezoekers die zich aangemeld hebben te adviseren. In dit gratis adviesgesprek kijken ze onder andere samen met u naar de indeling en mogelijkheden van uw tuin, rekening houdend met uw wensen. Ook geven ze advies over materiaalgebruik en beplanting en uiteraard vertellen ze over hun specifieke werkwijze en aanpak.

Gratis advies? Meld u dan voor 16 juni aan!

Wilt u weten wat in uw tuin mogelijk is, meld u dan vóór 16 juni aanstaande aan voor een gratis adviesgesprek. Uw aanmelding kunt u mailen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl; u krijgt uiterlijk 18 juni via e-mail bericht op welke tijd u ingepland staat. Om goed voorbereid te zijn, raden wij u aan om naast een plattegrond van uw tuin ook wat fotomateriaal van de tuin en omgeving en een wensenlijstje mee te nemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!