Halve finale hiphop GPvN in Gigant

Vrijdag 7 september 2012

Door Redactie

Archief

Dit weekend vindt de halve finale van de Grote Prijs van Nederland plaats in Gigant. Genre die deze zaterdagavond aan bod komt is hiphop. Een mooie warmloper van het culturele jongerenfestival Meltdown Festival dat op 6 oktober op het binnenplein achter de Gigant plaatsvindt.

De halve finalisten die op het podium van Gigant verschijnen zijn: Abou, O.M.E.G.A., Ares, Xterne Ruis, Discipline & Rather Real en Flow&CO. Special guest deze avond is Zanillya, de winnares van 2011.

De Grote Prijs van Nederland is ‘s lands grootste competitie voor livemuziek. Sinds 1983 bieden we talentvolle muzikanten, bands en mc’s een opstap naar groter succes. Voor muziekliefhebbers is het dé kans om nieuwe muziek als eerste te ontdekken.

Recente winnaars en finalisten zijn o.a. Zanillya, Lucky Fonz III, Eefje de Visser, Kraantje Pappie, Case Mayfield, Mr. Polska, Boef & de Gelogeerde Aap, Dope D.O.D., Roosbeef, Dio en Yori Swart.

In een verder verleden waren dat o.a. Junkie XL, Typhoon, Opgezwolle, Tröckener Kecks, Marike Jager, Total Touch, Raymzter, Charlie Dée, De Heideroosjes, Nobody Beats The Drum, Lois Lane, Pete Philly, Ali B, Marien Dorleijn (Moss) en Brainpower.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!