Harley & European bike festival Apeldoorn 2015

Woensdag 20 mei 2015

Door Redactie

Op maandag 25 mei, 2e Pinksterdag, zal de binnenstad van Apeldoorn weer vol staan met duizenden Harley-Davidson motoren. Klassieke motorfietsen (van vóór 1975) van Europese makelij zijn dit jaar ook weer van harte welkom.

We hebben een schitterend programma georganiseerd, dat plaatsvindt op en rondom het Marktplein. Een groot podium met live muziek van aansprekende bands zal dit jaar het grootste eendaagse Bike evenement van Nederland muzikaal ondersteunen.

De Stichting Motorcycle Events Apeldoorn is waanzinnig trots dit programma gratis te kunnen presenteren en hoopt op donaties en giften om ook in 2016 door te kunnen gaan met wat door velen wordt gezien als het leukste, gezelligste en ondertussen ook het grootste ééndaagse Harley-Davidson en Bike Festival van de Benelux.

Hèt festijn voor de echte motorliefhebbers en uiteraard de hele bevolking van Apeldoorn en wijde omgeving, die graag de sfeer van ronkende motoren, blinkend chroom en lekkere bands willen meemaken, is ook dit jaar weer gratis toegankelijk en uiteraard zijn er veel kramen met motorbenodigdheden en andere “merchandise”, o.a. in de Hoofdstraat en rond het Marktplein.

Op het Marktplein zijn diverse buitenbars en eettenten, op het Raadhuisplein kun je in rust genieten van een hapje en een drankje.

Met een beetje geluk is het droog weer met een zonnetje en dan weten we uit ervaring dat de grens van 15.000 bezoekers van de laatste jaren zo weer gehaald kan worden.

Bron: harleyday-apeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Harleydag Marktplein Apeldoorn Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!