In juli en augustus speciale Zomerleesgroepen in CODA Centrale Bibliotheek

Woensdag 24 mei 2017

Door Redactie

CODA Bibliotheek

Voor iedereen die van lezen houdt én de maanden juli en augustus niet op vakantie gaat, is er de speciale Zomerleesgroep: een leesgroep die voor een korte periode wordt opgericht en alleen in juli en augustus bij elkaar komt. Het is een initiatief van de landelijke organisatie Senia die daarbij samenwerkt met lokale bibliotheken, waaronder CODA Centrale Bibliotheek. Inschrijven kan nog tot 1 juni via zomer@senia.nl.

Een leesgroep is de plek om samen met anderen te praten over dat ene bijzondere boek dat u gelezen heeft. In juli en augustus zijn er speciale Zomerleesgroepen waar boeken rond een vast thema  besproken worden. Deze keer is het thema ‘Op drift’ waarbij de volgende drie boeken behandeld worden: Het oude land van Dörte Hansen,En de akker is de wereld van Dola de Jong en Helden van de grens van Dave Eggers. Stichting Senia levert bij elk van de boeken een uitgebreide leeswijzer met gespreksthema’s zodat de discussie niet verzandt en de boekbespreking diepgang krijgt. Discussievragen die hierbij aan bod komen gaan onder andere over inhoud, stijl, auteur en/of recensies.

 Inschrijven

U kunt zich voor de Zomerleesgroepen in CODA Centrale Bibliotheek aanmelden door vóór 1 juni een mail te sturen naar zomer@senia.nl. Vergeet hierbij niet om uw naam, telefoonnummer en aantal personen door te geven. Per leesgroep geldt een minimum aantal van vier deelnemers waarbij Senia de deelnemers met elkaar in contact brengt.

Initiatief van landelijke organisatie Senia | inschrijven kan tot 1 juni | kosten € 15,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

CODA Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!