Kingsday At The Park 2014: De line-up

Vrijdag 4 april 2014

Door Redactie

Kingsday

 

Zet je schrap, laat je speelgoed staan. De Kingsday Mainstage line-up van Kingsday At The Park is bekend. De 26e april barst het Mheenpark in Apeldoorn uit zijn feestvoegen. Want het belooft een goed feestje te worden op Koningsdag in het Mheenpark! Muziekmeesters en beatduo’s staan voor jou achter de knoppen op de mainstage. Maar wie dan? Naast Apeldoorns eigen talent Aaron, zullen grote namen waaronder Mightyfools, Stylus DJ’s (feat. Giel Beelen), Bassjackers, Bobby Rock en Baggi Begovic plaats nemen achter de draaitafels. Ook Shermanology en History of rap (feat. MC Pryme/King Bee) zullen aanwezig zijn!

AARON
Een geboren en getogen Apeldoorner, dat is Aaron. Vanaf zijn 16e levensjaar is hij zich volledig gaan storten op zijn favoriete muziek, house. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld als DJ/producer binnen de house-scene. Door heel Nederland deed hij o.a. succesvol mee met verschillende DJ contesten, waardoor de dj boekingen ook niet uitbleven. Zijn stijl is gericht op house, variërend van progressive tot electro. Op 26 april gaat ons laten genieten van zijn muziek tijdens Kingsday at the park festival!

STYLUS DJS (ft. Giel Beelen)
Dit olijke dj trio, bestaande uit radio 3FM dj Giel Beelen, Tom Heringa & Jochem draaien met een retro randje en electro breakbeats van back in the days. De mix van eclectisch en retro maakt dit trio zowel vernieuwend als vintage en een uitstekende toevoeging aan deze line-up!

TALENT STAGE
Hou jij er van om mensen te vermaken? Heb je genoeg gereperteerd en vind je het nu tijd om je talent aan het grote publiek te laten zien? Naast al deze grote namen wil Kingsday at the Park ook jou de kans bieden om voor publiek jouw zang, dans of act talent te showen op onze Talent Stage! Dan is dit nu je kans, meld je zo snel mogelijk aan!! Dus, ben jij of ken jij één van deze talenten? Aanmelden kan via: promotie@purehouse-events.nl en laat ons ineen mail weten wat je graag wilt doen op onze Talent Stage.

Op zoek naar enthousiaste vrijwilligers
Heb jij altijd al graag mee willen werken aan een groot evenement zoals Kingsday at the park? Dan is dit nu je kans! Om een dergelijk festival als Kingsday at the Park goed te kunnen organiseren zijn we mede afhankelijk van enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die we in kunnen zetten in diverse functies binnen de promotie, horeca, organisatie en in de op en afbouw van het evenement. Lijkt het je leuk om een keer te ervaren hoe het is om aan zo’n groot evenement mee te werken? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar promotie@purehouse-events.nl.

Meer informatie kun je vinden op de website

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!