Help de bevolking van Oekraïne

Klassieke avonden met o.a. Jan Vayne op Lumido

Donderdag 6 september 2012

Door Redactie

lumidoapeldoorn.nl

Het komend weekend staat Lumido in het teken van “Klassieke avonden.” Op vrijdagavond 7 september spelen 2 ontzettend goede duo’s. Zij brengen hun muzikale talent ten gehore zullen brengen. Uit Rusland komt Anna Korpolska, een zeer gerenommeerd en gevestigde violist die samen met een cellist een optreden zal verzorgen.

De avond wordt mede ingevuld door singer / songwriter Vera. Zij zal samen met haar bassist zorgen voor een heerlijk muzikaal genot. Deze artiesten zullen gedurende de avond elkaar afwisselen.

Jan Vayne 

Jan Vayne is in binnen- en buitenland bekend als een virtuoos en creatief pianist, voortbouwend op de stijl van de grote romantische pianisten. Ogenschijnlijk uit het niets ontstaan spontaan prachtige improvisaties. Hij zal a.s. zaterdag speciaal op Lumido een mini-concert gaan geven. Vanaf 21.00 uur zal het programma van start gaan.

Daarnaast is het natuurlijk op beide avonden romantisch genieten in het meest sfeervolle park van dit moment. Neem uw geliefde mee in de gondel en geniet op ons sfeervolle terras van het mooie uitzicht. Kaarten zijn verkrijgbaar via onze voorverkoopadressen en uiteraard aan de kassa van 20.15 tot 22.00 uur.

Let op! Er zijn een beperkt aantal (gegarandeerde vip) plaatsen voor Jan Vayne € 15,-). Deze zijn t/m vrijdag avond te verkrijgen. Voor meer informatie kijk op: www.lumidoapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Concert Lumido Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?