Kofferbakverkoop langs het Apeldoornse Kanaal heeft dit seizoen met succes afgesloten

Donderdag 5 september 2013

Door Redactie

Jordy Tiedink

Elke zaterdag is het deze zomer langs het Apeldoornse Kanaal weer een drukte van jewelste. Dan vraag je toch af hoeveel mensen er op zo’n dag langs de kofferbakverkoop langskomen.

Afgelopen zaterdag heeft de kofferbakverkoop het seizoen zelfs uiterst succesvol beëindigd. Zij hebben het niet zomaar afgesloten, ze behaalden toen een absoluut record.

De organisator van de kofferbakverkopen, de Stichting WHOE, is erg blij dat ze in het tiende seizoen nu het record van in totaal 2.389 standhouders hebben behaald.

Het mooie weer speelde ook een positieve rol bij het behalen van dit record. Dankzij het nieuwe systeem dat Stichting WHOE gebruikte om online te laten reserveren waren de standhouders zeker van een plekje en werden de lange wachtrijen in de ochtend voorkomen.

Stichting WHOE kan door de netto-opbrengst van dit  record, komend seizoen zeven á acht combinatievrachtwagens met hulpgoederen laten rijden naar Oost-Europa. Dat is zeker goed om te horen!

Helaas is het seizoen nu afgelopen. Voor standhouders die nog vaker hun kofferbak leeg willen verkopen, is er een alternatief bij de nieuwe kofferbakverkoop Maxx Plein aan de Europaweg (naast de Kwantum). Elke zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur is daar een kofferbak- en rommelmarktverkoop.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!