Kunst in de parken

Zaterdag 28 september 2013

Door Tom de Vries

Tom de Vries

Vandaag vond het evenement ‘Kunst in de Parken’ plaats in Apeldoorn. Gezellig te midden van het ‘Verzetstrijderspark’. Zeker 25 kunstenaars deelden- en verkochten hun kunstwerk aan het publiek. De opbrengst gaat dit jaar gedeeltelijk naar de stichting: ‘kLeef’ – een inloophuis in Apeldoorn voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Vele prachtige kunstwerken konden zowel buiten- als binnen bewonderd worden. Dit onder het genot van een prachtig warm saxofoon geluid. Ten gehore gebracht door een bandje op leeftijd, uiteraard voorzien van prima ritmegevoel.

Kunstenaars gaven naast het schilderen uitleg over hun kunst. Zo komt de toeschouwer dichter tot het geheel. Ofwel een kijkje in het hart van de schilder en zijn intenties. Ook in de grote overdekte partytent viel voor de liefhebber veel te bewonderen of te kopen. Ondertussen was er alle ruimte om een hapje en/of drankje te benuttigen.

Mocht u ‘Kunst in de Parken’ vandaag gemist hebben, dan kunt u zondag 29 september tussen 10.00 en 17.00 nog altijd terecht aan de Marialust- Verzetstrijders- Wilhelmina- en Prinsenpark.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!