Leerplein055 biedt verschillende onderwijsconcepten

Donderdag 28 mei 2015

Door advertorial

© Sunny Gardeur

Bent u op zoek naar een basisschool in Apeldoorn? Leerplein055 is een stichting met 27 openbare basisscholen in Apeldoorn.

Ook drie scholen voor speciaal basis- en voortgezet onderwijs maken deel uit van Leerplein055. Leerplein055 biedt verschillende onderwijsconcepten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Leerplein055 is samen met Kinderopvangorganisatie OOK initiatiefnemer van de eerste twee volwaardige Sterrenscholen in Apeldoorn: scholen met flexibele onderwijstijden.

Uw kind gaat vanaf zijn of haar vierde verjaardag naar de basisschool en doorloopt in ongeveer 8 jaar de basisschool. Dat is een lange periode, die zo leuk, uitdagend en leerzaam mogelijk moet zijn. Het kiezen van een goede basisschool die past bij u en uw kind is uiteraard belangrijk. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn vaak heel persoonlijk. Wilt u een school in de buurt of bent u op zoek naar een specifiek onderwijsconcept? Welke kinderopvangmogelijkheden voor of na schooltijd heeft u nodig? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Om ouders online een praktische vindplek te bieden, is de website www.basisscholenapeldoorn.nl gelanceerd. De site is een initiatief van de drie grote onderwijskoepels in Apeldoorn: Leerplein055, PCBO Apeldoorn en de Veluwse Onderwijsgroep.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!