‘Maar Ondertussen’ Kijk op de zin van het leven die zeker niet beige is!

Maandag 24 februari 2014

Door TheaterStefan


‘Maar Ondertussen’ is het derde cabaretprogramma van Paulien Cornelisse. Eind oktober 2013 ging de voorstelling in première en werd unaniem lovend ontvangen.

Paulien weet een uitverkocht Orpheus in te pakken met Maar Ondertussen, het woord dat ze niet alleen technisch ontleed, maar ook inhoudelijk betekenis geeft en in de show op talloze manieren terugkeert.

Naast de titel van de show neemt Paulien ons mee in een kijkje in haar zelf via een microscoop maken we kennis met het innerlijk van deze gevatte cabaretière die alles behalve beige is.

En voor de mensen die zich vervelen, die kunnen zich verdiepen in nieuwe leestekens zoals de komma, komma, komma, of de uitroepteken komma. Als je de betekenis wilt weten ga dan zeker nog de show bezoeken.

Na een potje heerlijk genieten van voorzetsels die we aan elkaar plakken dooft na 1,5 uur de lach in Orpheus en is het feest voorbij.

Het was een avond vol humor met een gezellige kijk op de zin van het leven, Orpheus heeft een zeer smaak volle keuze gemaakt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!