Help de bevolking van Oekraïne

Markant verliest boegbeeld

Vrijdag 11 april 2014

Door Redactie

Joke de Wolde

Ilse Verburgh, directeur van Markant, het Centrum voor Kunsteducatie, vertrekt na ruim zes jaar uit Apeldoorn. Zij begint op 1 september 2014 als directeur / bestuurder van de Lindenberg, het huis voor de Kunsten in Nijmegen. “Een prachtkans en een flinke uitdaging, noemt zij zelf haar overstap, al vertrekt ze met pijn in het hart bij wat zij de leukste organisatie van Apeldoorn noemt.

“Na zes jaar voelde ik me goed thuis in het Apeldoornse culturele veld. Inmiddels heb ik een stevig en breed netwerk opgebouwd in de stad. Ik zal de mensen en organisaties zeker missen, met velen heb ik een nauwe samenwerking opgebouwd en samen met hen kon Markant haar positie in de stad verder uitbouwen. Ik hoop in Nijmegen op mijn eigen wijze bij te dragen aan de verdere ontwikkelingen van de Lindenburg.”

Markant: “Met haar vertrek nemen we afscheid van een bevlogen en Markante directeur, die zes jaar lang de organisatie met flair en optimisme door dynamische tijden heeft geloodst….. samen met u heeft zij het Centrum voor Kunsteducatie kunnen brengen tot waar Markant nu staat: een solide organisatie met vele tentakels in de stad.”

 

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?