Help de bevolking van Oekraïne

Martijn van Duivenboden stopt per direct als directeur bij Gigant

Maandag 3 november 2014

Door Redactie

© Peter Vroon

Martijn van Duivenboden stopt per direct bij poppodium Gigant waaraan hij als directeur was verbonden.

Gigant meldt dat: “het vertrek van Martijn van Duivenboden is het gevolg van fundamenteel verschil van inzicht tussen hem en het bestuur van Gigant. Hij werd in 2007 directeur van Gigant. De kennis en ervaring van Martijn zijn van grote waarde geweest voor Gigant. De veranderde economische, politieke en culturele omstandigheden zijn aanleiding voor het bestuur van Gigant om ingrijpende wijzigingen door te voeren in met name de bedrijfsvoering. Deze wijzigingen hebben eind 2013 geleid tot een reorganisatie. De verhouding tussen directie en bestuur zijn hierdoor dermate onder druk komen te staan dat voortzetting van de samenwerking niet meer mogelijk was.”

Persoonlijke brief

In een persoonlijke brief laat Martijn van Duivenboden weten dat hij de afgelopen 8 jaar met veel toewijding en liefde voor Podium & Filmtheater Gigant heeft gewerkt. Nadat hij eind 2011 doodziek werd, kwam de samenwerking tussen Martijn van Duivenboden en het bestuur onder druk te staan: “Afgelopen week hebben we deze impasse kunnen doorbreken en ben ik per direct niet meer werkzaam voor Gigant. Dit meld ik u met groot verdriet, maar weet dat ik me sterker dan ooit voel”.

De komende maanden gaat Van Duivenbode zicht oriënteren op nieuwe carrièremogelijkheden: “Op korte termijn start ik een nieuwe managementstudie en ik ga op mijn binnenkort te openen weblog publiceren over strategische dilemma’s.”

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van dit besluit? Laat een reactie achter.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?